пʼятниця, 18 січня 2013 11:30

Гвардіола може замінити Тимощука в "Баварії" півзахисником "Тулузи"

Гвардіола може замінити Тимощука в "Баварії" півзахисником "Тулузи"
Гвардіола не бачить Тимощука в "Баварії". Фото: reuters.com

Як повідомляє авторитетне французьке видання L'?quipe, майбутній головний тренер "Баварії" Пеп Гвардіола вже почав будівництво нової команди. Для цього екс-наставник "Барселони" хоче запросити опорного півзахисника "Тулузи" Етьєна Капо.

Таким чином, Гвардіола вирішить проблему в центрі поля, де, на його думку, мало кваліфікованих гравців.

Крім цього, за повідомленнями французьких ЗМІ, Гвардіола визначив список виконавців, з якими не буде співпрацювати в наступному сезоні, і в цей список потрапив український ветеран Анатолій Тимощук, на чиє місце саме і прийде Капо.

Крім того, видання L'?quipe повідомляє, що найімовірніше Тимощук продовжить свою кар'єру в "Зеніті" або в київському "Динамо".

Трансферна вартість 24-річного гравця збірної Франції оцінюється в 12 мільйонів євро. У цьому сезоні Капо провів за "Тулузу" 22 матчі, забивши в них 4 голи. Крім цього в активі талановитого хавбека 4 матчі і 1 гол у складі своєї національної команди.

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола може замінити Тимощука в "Баварії" півзахисником "Тулузи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі