неділя, 25 листопада 2012 14:12

Гвардіола хоче очолити "Манчестер Юнайтед" у 2014 році

Гвардіола хоче очолити "Манчестер Юнайтед" у 2014 році
Гвардіола може змінити Фергюсона в "МЮ". Фото: time-football.com

Колишній головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола виявив бажання очолити "Манчестер Юнайтед" після відходу Алекса Фергюсона з посади наставника клубу, повідомляє The Sun. 70-річний шотландський фахівець може піти з команди в кінці сезону-2012/13.

У випадку, якщо це не відбудеться, Гвардіола готовий чекати ще рік, тобто до середини 2014 року.

Тим часом, колишній форвард "Барселони" і збірної Бразилії Роналдо заявив, що Гвардіола - ідеальний кандидат на пост головного тренера "селесао". 24 листопада Мано Менезес був відправлений у відставку з цієї посади.

"Всі нетерплячі, але потрібно дивитися трохи в майбутнє, - наводить слова Роналдо Goal з посиланням на Globo. - Сам би я не прийняв таке рішення, але Бразилія повинна знову повернутися на переможні рейки. У нас є чудові тренери, але нам потрібен той, хто буде демонструвати спокій перед командою.

Зараз кращий тренер в світі - Гвардіола. Він проробив відмінну роботу в "Барселоні" і був би прекрасним вибором для Бразилії. Але потрібно подивитися, приймуть його фанати, чи ні".

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола хоче очолити "Манчестер Юнайтед" у 2014 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі