вівторок, 16 червня 2020 14:04

Гусєв згадав, як грав у Донецьку

Гусєв згадав, як грав у Донецьку
Гусэв зіграв 98 матчів за збірну. Фото: 1927.kiev.ua

Експівзахисник збірної України Олег Гусєв розповів про українські міста, де проходили матчі Євро-2012.

"Ми добре підготувалися до турніру в Туреччині, Австрії та Німеччини. Перебуваючи там, не могли повною мірою стати свідками того ажіотажу, який панував в Україні взагалі і в Києві зокрема". Повідомляє "Трибуна".

"Коли повернулися зі зборів, відразу заїхали на базу, а там вже дихання Євро відчувалося по повній програмі. Було багато замовлень по квитках. Вже й не пам'ятаю, скільки брав, але родичам, зрозуміло, діставав.

Матч проти Швеції відкривав для нас чемпіонат Європи. Ми розуміли, що в Києві, на моєму рідному стадіоні, точно буде феноменальна підтримка. У Донецьку трибуни теж були заповнені, але там ми грали, ніби в театрі.

Шикарний стадіон - годі й казати. Але ось сама підтримка в столиці завжди була краще. Про Львів я вже й не кажу, але на цьому Євро ми там так і не зіграли", - сказав Гусєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захисник збірної України не хоче повертатися в "Шахтар"

На Євро-2012 збірна України зіграла 3 матчі. У Києві наші обіграли Швецію - 2:1, а в Донецьку програли Франції - 0:2 і Англії - 0:1.

Зараз ви читаєте новину «Гусєв згадав, як грав у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі