середа, 22 грудня 2010 16:56

Грозненський "Терек" очолив колишній гравець "Барселони"

Грозненський "Терек" очолив колишній гравець "Барселони"

Іспанський футбольний тренер Віктор Муньос очолив грозненський "Терек". Як повідомляє іспанське видання AS, 53-річний наставник вже підписав контракт з російським клубом. На який термін і на яких умовах підписано угоду, не уточнюється. На офіційному сайті "Терека" ніякої інформації про призначення Муньоса немає.

У минулому сезоні головним тренером "Терека" був Анатолій Байдачний. Після закінчення чемпіонату Росії спортивні ЗМІ писали, що Байдачний може бути відправлений у відставку, а кандидатами на пост нового наставника грозненської команди називалися Станіслав Черчесов та Рашид Рахімов.

7 грудня газета "Советский спорт" написала, що Байдачний підписав новий контракт до кінця 2011 року. Однак на сайті "Терека" новин про продовження контракту не було. У той же час головним тренером в даний час значиться Байдачний.

Віктор Муньос почав кар'єру тренера в 1995 році. Він працював у багатьох іспанських клубах, зокрема в "Мальорці", "Вільярреалі", "Сарагосі" і "Хетафе". У 2004 році з "Сарагосою" він виграв Кубок і Суперкубок Іспанії. У сезоні-2006/07 Муньос тренував грецький "Панатінаїкос".

Будучи футболістом, Муньос грав за "Сарагосу", "Барселону", італійську "Сампдорію" і шотландський "Сент-Міррен". З "Барселоною" він перемагав в чемпіонаті Іспанії, Кубку і Суперкубку країни, а також вигравав Кубок УЄФА. З "Сампдорією" Муньос завоював Кубок Італії і Кубок володарів Кубків.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Грозненський "Терек" очолив колишній гравець "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі