понеділок, 15 листопада 2010 17:17

Григорій Суркіс прокоментував чутки про переговори з Ліппі

Григорій Суркіс прокоментував чутки про переговори з Ліппі

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс спростував інформацію італійських ЗМІ про те, що пост головного тренера збірної України в 2011 році займе Марчелло Ліппі.

"Згадка мого прізвища в цьому ряді цілком логічна. Воно в подібних випадках фігурує завжди тому, що я очолюю національну федерацію. Однак те, як я веду переговори про запрошення серйозних зарубіжних фахівців, ви бачили на прикладі П'єрлуїджі Колліни.

Для всіх, хто зайшов до зали засідань, де я повинен був представити куратора суддівського корпусу, поява італійця було великим сюрпризом. Воно викликало оплески і подив, але всьому цьому передувала велика кількість тих же домислів в Інтернеті. А тому я не думаю, що мені потрібно постійно коментувати подібні відомості. Тим більше що в нас є виконуючий обов'язки головного тренера збірної, який везе команду до Швейцарії на дуже важливий контрольний матч.

І при цьому збирає велику частину основних гравців. Не рахуючи тих, хто не зможе допомогти національній дружині за станом здоров'я. Всі інші розмови на даний момент - безпредметні", - сказав Суркіс, якого цитує "Спорт-Экспресс".

Президент ФФУ також зазначив, що Юрій Калитвинцев швидше за все продовжить роботу зі збірною після зимових канікул.

"До кінця цього року відбирати кредит довіри у Юрія Миколайовича ніхто не буде, і, швидше за все саме він продовжить роботу з командою після зимових канікул. Чи можливі інші варіанти? Напевно, так. Адже для того, щоб позбутися приставки "в.о." Калитвинцеву необхідно постійно доводити свою спроможність наявністю спортивних результатів", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що переговори між Ліппі і Суркісом відбудуться в середу, 17 листопада, під час товариського матчу Швейцарія - Україна.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс прокоментував чутки про переговори з Ліппі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі