четвер, 16 квітня 2020 13:48

Гравець збірної України розповів, чому поїхав грати в Росію

Гравець збірної України розповів, чому поїхав грати в Росію
Богдан Бутко брав участь у Євро-2012 та Євро-2016. Фото: УАФ

Захисник збірної України та польського "Леха" Богдан Бутко розповів, чому 2015 року поїхав грати в чемпіонаті Росії.

"Я знав, куди я йду. Але, якщо чесно, я розглядав цей трансфер виключно з футбольного боку. Перші два сезони в "Маріуполі" були продуктивними. Я прогресував, грав у національній збірній. Однак потім стався спад, почав розуміти, що тупцюю на місці. Відчував, що необхідно щось змінювати. Був навіть момент, коли сидів без тренувань і футболу майже три місяці і шукав команду.

Варіантів особливо не було, тому, коли з'явилася пропозиція з Пермі, все вирішилося досить швидко. Ми з агентом приїхали на перегляд, я пройшов два збори, і лише потім зі мною підписали повноцінний контракт. Тому ситуація не була такою, що я розглядаю варіанти з російським та іншими чемпіонатами. У мене просто не було вибору на той момент", – сказав Бутко в інтерв'ю Sports.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт проаналізував ситуацію з найпроблемнішою позицією для Шевченка

Богдан Бутко виступав на правах оренди за російський "Амкар" у 2015-2016 роках, після чого повернувся в розташування "Шахтаря". На початку 2020 року перейшов на правах оренди до польського "Леха", Бутко провів 33 матчі за збірну України.

Зараз ви читаєте новину «Гравець збірної України розповів, чому поїхав грати в Росію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі