субота, 16 січня 2021 15:14

Гравець "Шахтаря" зацікавив "Реал"

Гравець "Шахтаря" зацікавив "Реал"
Тете цікавилася "Баварія". Фото "Шахтар"

Півзахисник "Шахтаря" Тете потрапив на радари мадридського "Реала". Про це стверджує fichajes.

За інформацією джерела, вершкові, які відправили нападника Луку Йовіча в оренду в "Айнтрахт", планують посилення передньої лінії. Головною трансферною метою Королівського клубу є норвезький вундеркінд "Боруссії" Дортмунд Ерлінг Холанд, однак розглядаються й інші варіанти в разі невдачі з цим трансфером. Повідомляється, що в шорт-лист команди Зідана потрапив і бразильський правий вінгер "Шахтаря" Тете, який в очному протистоянні з вершковими в Лізі чемпіонів показав свій рівень. Видання відзначає, що перехід Тете в "Реал" - найбільш ризикований варіант у порівнянні з іншими. Мається на увазі молодістіь і відсутності досвіду виступів в топ-лігах у футболіста.

У числі інших варіантів для посилення "Реал" розглядає кандидатури Лаутаро Мартінеса (Інтер) та Дарвіна Нуньеса (Бенфіка)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Лаціо" знищив "Рому" в римському дербі

У поточному сезоні 20-річний Тете провів 19 ігор за "Шахтар" у всіх турнірах, записавши на свій рахунок 2 голи і 4 результативні передачі.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Шахтаря" зацікавив "Реал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі