середа, 05 вересня 2007 10:40

Гравець київського Динамо" ножем колов шини автомобіля арбітра

Півзахисник "Динамо" та збірної України Тарас Михалик опинився в центрі скандалу. Після матчу 25 серпня з "Кривбасом", в якому він отримав травму, хавбек приїхав в рідний Любешівський район на Волині. Там в позаминулу неділю футболіст відвідав гру "Стохід-1" (Оленине) - "Прип"ять" (Любешів), під час якої, за словами арбітра матчу Миколи Мельника, Тарас проколов шину його авто. Це відбулося десь на 60-ій хвилині за рахунку 3:0 на користь любешівської команди, за яку вболівав Михалик, розповів луцькій пресі суддя. Нібито Тарас з братом Романом, що грав в першому таймі за "Прип"ять", підійшов до "Рено" арбітра, нагнувся і проколов колесо, повідомляє Сегодня.

- Машина стояла в трьох метрах від бровки поля. Я бачив, як Михалик нагнувся. Як проколов, не бачив. Але це підтвердив вже сам Тарас, - заявив Микола Мельник. - Коли я після гри їхав додому, футболіст "Динамо" виїхав мені назустріч, лоб в лоб: я ледве встиг загальмувати. На очах сотень уболівальників він мені сказав: "Жаль, що тільки одне колесо проколов, я хотів проколоти всі чотири".

- На матчі був один з прокурорів міста Києва. Як мені розповіли, якби він не втрутився, Тарас би там ще багато чого міг натворити - він з ножиком кидався на тренера місцевої команди, який не давав йому проколоти інші колеса моєї машини. Коли його зупинив прокурор, Тарас побіг до річки і викинув ніж, щоб не залишилося доказів. Але це бачило безліч людей. Я запитав Михалика, в чому причина. Він сказав, що помстився за те, що я вилучив його з поля п"ять років тому. Потім дорікнув мені в тому, що в цій конкретній грі я судив проти команди його рідного Любешіва. Але до того моменту рахунок був 3:0 на її користь..., - продовжує суддя.

- Я знав Тараса як порядну людину. Цього разу він був в абсолютно неадекватному стані. Може, на прокол шин його підштовхнув старший брат. Я відзначив подію в рапорті, який направив в обласну федерацію футболу. Але в міліцію подавати не став. Це питання моралі. Якщо Тарас оговтається, якщо у нього вистачить совісті, він подзвонить, вибачиться і розрахується зі мною за проколене колесо. Воно коштувало мені триста гривень. Але у будь-якому випадку, репутацію свою Михалик підмочив неабияк.

Гравець інформацію арбітра спростовує.

- Я був на грі, але це єдина правда зі всього, про що говорять, - сказав Тарас. - Інше - вигадки арбітра, який захотів мені помститися за наш давнішній конфлікт. Те, що йому пробили колесо, - його проблеми. Я цього не робив. Взагалі, як людина могла бігати по полю і бачити, що відбувається в п"ятдесяти метрах від майданчика? Мені вже дзвонили друзі, пропонували подати на нього до суду за розповсюдження брехливої інформації.

Зараз ви читаєте новину «Гравець київського Динамо" ножем колов шини автомобіля арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі