середа, 06 липня 2016 10:51

Гравці збірної Росії витратили на шампанське у Монте-Карло 250 тисяч євро

Гравці збірної Росії витратили на шампанське у Монте-Карло 250 тисяч євро

Гравці збірної Росії Олександр Кокорін і Павло Мамаєв, перебуваючи у відпустці в Монте-Карло, влаштували пишну вечірку з морем шампанського і кальянів. У популярному місцевому нічному клубі Twiga футболісти замовили шампанське "Арман де Бріньяк", яке коштує близько 500 євро за одну пляшку.

За словами очевидців вечірки, всього щедрі росіяни купили для гостей закладу близько 500 таких пляшок на загальну суму 250 тисяч євро.

Свідками гульні, влаштованої футболістами збірної РФ, стали росіяни, французи, італійці та персонал клубу.

"Ми сиділи з друзями, а навпроти нас - Мамаєв і Кокорін в оточенні дівчат. Перший час вони вели себе дуже спокійно і скромно. Потім стали виносити шампанське під гімн Росії, почали викидати конфетті, запалили бенгальські вогні. Футболісти всіх пригощали. Деякі просто забирали пляшки з їхнього столу, так як їх було безліч", - зазначив очевидець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2016. Бейл і збірна Вельсу відправляють Росію додому

На ще одному відео дружина Мамаєва Алана і подруга Кокоріна Дарина Валітова танцюють прямо на диванах.

Відзначимо, що клуб Twiga найпопулярніший в Монте-Карло. Він відрізняється від інших тим, що розташований прямо на Лазурному березі. Задоволення відвідати клуб коштує недешево - від 1000 євро за столик. Проте заклад не відчуває нестачі пафосних відвідувачів, основу яких складає золота молодь з Росії та Італії.

"Хлопці довели, що можуть бути лідерами у найкращих європейських клубах", - іронізують над гравцями в інтернеті.

Нагадаємо, що збірна Росії не змогла вийти з групи на чемпіонаті Європи з футболу у Франції. Що стосується Мамаєва і Кокоріна, то вони відразу після вильоту з Євро вирушили на приватному літаку відпочивати до Ніцци.

Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної Росії витратили на шампанське у Монте-Карло 250 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі