четвер, 21 лютого 2013 12:07

Гравці збірної Гани шокували "Барселону" на "Сан Сіро"
29

Фото: Reuters

У середу, 20 лютого, відбувся перший матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, в якому італійський "Мілан" несподівано обіграв іспанську "Барселону".

"Мілан" вдома зумів створити міні-сенсацію. Так, всі розуміли, що італійці вдома сильні, але і каталонці в цьому році на виїзді грають відмінно.

На полі точилася рівна боротьба. "Барселона", що володіла за матч м'ячем 66% ігрового часу, так і не змогла створити особливо небезпечну атмосферу в штрафному "Мілана". Італійці ж, ослаблені відсутністю Балотеллі (Маріо не має права грати в Лізі Чемпіонів, адже грав за "Манчестер Сіті"), в своїх гольових моментах били суперника з розмаху.

Три удари за матч полетіли у володіння Вальдеса - один постріл з дистанції відмінно вдався ганцю Боатенгу, ще один раз земляк Боатенга Мунтарі просто розстрілював ворота "Барселони". У той же час каталонці не поставили якихось надзавдань перед воротарем "Мілана".

Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної Гани шокували "Барселону" на "Сан Сіро"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі