понеділок, 19 березня 2012 15:53

Гравці "Реала" підтримали Абідаля та Муамба
6

Фото: Reuters

Мадридський "Реал" висловив свою підтримку захиснику "Барселони" Еріку Абідалю та півзахиснику "Болтона" Фабрісу Муамба. Француза чекає пересадка печінки. Англієць перебуває в лікарні у критичному стані. У матчі Кубка Англії проти "Тоттенхема" він переніс інфаркт.

"Реал" провів свою акцію перед матчем чемпіонату Іспанії проти "Малаги". Частина футболістів вийшла на поле у футболках з написом англійською "Get well soon Muamba". Решту гравців одягли футболки з написом іспанською "Animo Abidal".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друг дитинства поділиться з Абідалем своєю печінкою

"Манчестер Юнайтед" та "Челсі" підтримали Муамба оплесками. Протягом 30 секунд футболісти разом з глядачами на стадіонах аплодували футболісту, який зараз перебуває в лондонській лікарні.

Захисник "Челсі" та екс-партнер Фабріса по "Болтону" Гарі Кейхілл присвятив йому свій гол у ворота "Лестера" у матчі Кубка Англії. Коли він підняв футболку під час святкування забитого м'яча всі побачили напис "Pray 4 Muamba".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Молюсь за Муамба і його сім'ю" - футболіст "Болтона" прийшов до тями

Через соціальні мережі футболісти висловлюють підтримку колезі і закликають Фабріса боротися за життя. Дівчина футболіста, з якою він заручився на День святого Валентина, дякує всім за любов та підтримку і просить продовжувати молитися за Муамба.

Тим часом вболівальники носять квіти, клубні шарфи, футболки та іграшки до стадіону "Болтона".

До хворого постійно навідується тренерський штаб на чолі з головним тренером Оуеном Койлом. Існує варіант, що "Болтон" зніметься з Кубка Англії.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Реала" підтримали Абідаля та Муамба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі