пʼятниця, 07 серпня 2009 10:16

Гравці "Металіста" про перемогу над "Рієкою"

Гравці "Металіста" про перемогу над "Рієкою"

Харківський "Металіст" у матчі-відповіді кваліфікації Ліги Європи переміг "Рієку" з рахунком 2:0. Голи забили Папа Гуйє і Денис Олійник. Гравці прокоментували перемогу над суперником.

Олексій Єрьоменко, півзахисник "Металіста": "Ми і там, в Хорватії, провели непогану гру проти непоганої команди, і виграли. А тут 2:0. Нормально грали, тримали м"яч. Я вже непогано знаю партнерів, тренуюся з ними. З кожним днем все більше "входжу" в нову для мене команду".

Денис Олійник, півзахисник "Металіста": "Вже багато команд вилетіли з Ліги чемпіонів і Ліги Європи через недооцінку слабшого суперника. Ті ж "Шахтар", московське "Динамо", "Крилья Совєтов". Наш головний тренер говорив про це перед грою, акцентував увагу на тому, щоб ми забули про першу гру, вважали, що на табло 0:0, і матч треба починати заново. Але вдома завжди легше. При таких уболівальниках, при такій підтримці. Це допомагає, це примушує грати для уболівальників. Що стосується проведеного мною голу, то в тому епізоді мене ніхто не прикривав, я був один. Єрьоменко мені показав, що подаватиме під удар. Я готувався, він подав, ще м"яч так стрибнув, якраз на ногу потрапив. Добре вийшло! В принципі, це був експромт".

Володимир Лисенко, нападаючий "Металіста": "Сьогодні отримав невелику травму і тренер мене замінив, щоб залишилися сили на "Закарпаття". Ми розхитали оборону команди суперника, і нам вдалося забити два м"ячі. Я думаю, гра нам вдалася. Думаю, з кожним матчем ми додаємо, але з боку звичайно видніше".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Металіста" про перемогу над "Рієкою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі