неділя, 22 серпня 2010 10:25

Гравці "Металіста" хочуть відмовитися від збірної України

Гравці "Металіста" хочуть відмовитися від збірної України

Гравці ФК "Металіст" (Харків) мають намір відмовитися виступати за збірну України. Таким чином вони вирішили підтримати тренера команди Мирона Маркевича і його відставку з поста тренера національної збірної.

Як повідомляє телеканал "24", гравці харківського клубу, яких викликав М. Маркевич до лав збірної, мають намір виступити солідарно з головним тренером своєї команди і висловити протест проти рішення Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України щодо зняття з команди дев'яти очок.

До збірної з "Металіста" останнім часом викликалися Денис Олійник, Сергій Валяєв і Марко Девіч. До травми також виступав за збірну голкіпер харків'ян Олександр Горяїнов.

У найближчу середу, 25 серпня, в Будинку футболу відбудеться позачергове засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України (початок - о 11.00), на якому буде розглядатися заяву Мирона Маркевича про звільнення з посади головного тренера національної збірної України, повідомляє офіційний сайт ФФУ.

Нагадаємо, про своє рішення залишити займаний пост Маркевич повідомив за допомогою офіційного сайту очолюваного ним харківського "Металіста", проте пізніше юридичний відділ ФФУ зробив заяву про те, що поки немає ніяких підстав задовольнити прохання головного тренера національної команди про звільнення.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Металіста" хочуть відмовитися від збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі