вівторок, 28 квітня 2020 16:59

"Грав на гітарі і хавав оселедець": Алієв розкритикував експартнера збірної України

"Грав на гітарі і хавав оселедець": Алієв розкритикував експартнера збірної України
Олександр Алієв створив ютуб-канал "Кент", на якому висвітлює власне життя. Фото: Інстаграм Олександра Алієва.

Колишній гравець збірної України Олександр Алієв розкритикував свого колишнього партнера по національній команді Євгена Левченка.

"Напевно, Левченко відчув себе таким європейцем. Напевно, він робить щось гарне. Я ж не кажу, як він коментує на каналі "Футбол", що він розуміє дуже сильно в футболі.

Ну якщо він розуміє у футболі, то чого ж, коли ми були в збірній, Левченко сидів на лавочці і грав на гітарі? Дивився, як ми з Артемом Мілевським захищали честь країни. Я ж цього не говорив. Я ж не кажу, як він коментує матчі і розбирається в футболі.

Так, пограв в Європі. Ну де пограв, у Нідерландах і все? Він міг сказати мені це особисто. Я не буду говорити, який він і що. У нас був хороший колектив у збірній, коли ми тільки починали. Якщо йому не подобається, просто помовч, та й все. А піаритися за рахунок мене - я цього не вітаю.

Нехай коментує, заради бога. Я послухаю його, але нічого нового від нього не чую і в плані футболу як від коментатора.

Я ж пам'ятаю, він у збірну приїжджав. Він любитель пограти на гітарі і привезти оселедець. Ось він приїжджав до збірної, грав на гітарі і хавав оселедець. Я на нього не ображаюся, але він міг це особисто мені сказати", - розповів Алієв під час ефіру на YouTube-каналі "Міля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний ексдинамівець підтримав перехід Ракицького в "Зеніт"

Раніше Євген Левченко розкритикував Олександра Алієва та його YouTube-канал "Кент". Левченко провів за збірну України 8 матчів.

Зараз ви читаєте новину «"Грав на гітарі і хавав оселедець": Алієв розкритикував експартнера збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі