субота, 17 лютого 2007 17:32

Грабіжники змінили склад учасників шахового супертурніру

  Теймур Раджабов
Теймур Раджабов

Організатори великого шахового турніру, який стартує 17 лютого в мексиканській Морелії, змушені були внести зміни до складу учасників безпосередньо перед стартом, повідомляє Лєнта.ру.

За добу до старту із змагань вимушений був знятися азербайджанський гросмейстер Теймур Раджабов, 19 років. У своєму офіційному прес-релізі, розісланому в ЗМІ, Раджабов розповів, що в його готельний номер в місті Патцкуаро пробралися злодії, які винесли багато цінних і важливих речей.

За словами Раджабова, місцева поліція не надала йому ніякого сприяння в пошуку злочинців і зниклих речей, і в обставинах, що склалися, він ухвалив рішення не грати в турнірі. Азербайджанця замінив українець Василь Іванчук.

Окрім нього в змаганнях беруть участь болгарин Веселін Топалов, індієць Вішванатан Ананд, угорець Петер Леко, вірменин Левон Аронян, норвежець Магнус Карлсен і росіяни Петро Свідлер і Олександр Морозевич.

Турнір в Морелії - перша частина "шахового Уїмблдону". Друга частина відбудеться в березні в іспанському Лінаресі.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники змінили склад учасників шахового супертурніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі