субота, 30 січня 2016 16:01

"Гра ветеранів, поклавши руку на серце, - це сумне видовище" - Ващук

"Гра ветеранів, поклавши руку на серце, - це сумне видовище" - Ващук
Владислав Ващук. Фото: dynamo.kiev.ua

Колишній захисник київського "Динамо" Владислав Ващук поділився з кореспондентом видання offside.by емоціями у зв'язку з участю у вчорашньому матчі пам'яті легендарного динамівського півзахисника Валентина Белькевича.

"Сьогодні вийшла по-справжньому сімейна атмосфера. По-перше, і привід відповідний, і стосунки між хлопцями теплі. З тим самим Ромащенком я вчився в одній школі. Тут було достатньо друзів, і це привід побачитися з ними. Нечасто виходить з ними перетнутися, та до того ж у такій спокійній атмосфері.

Спасибі організаторам, Саші Хацкевичу, який зібрав нас. Тому що це дійсно складно. Такі зустрічі дуже важливі хоча б для розуміння того, що значить для футболу покоління, яке закінчило. Що значать для футболу всі хлопці, які досягали успіху", - говорить Ващук.

"Майбутнє турніру пам'яті Валентина Белькевича? Напевно, це буде гарне починання, якщо такий турнір проводитиметься серед молодіжних, дитячих команд. Все-таки гра ветеранів, поклавши руку на серце, - це сумне видовище. Тому що ти бачиш, наскільки правильно мислять хлопці, але швидкості вже не ті. Це матч більше ностальгічний, він викликає емоції більш сумні, ніж завзяті", - зазначає Владислав.

Зараз ви читаєте новину «"Гра ветеранів, поклавши руку на серце, - це сумне видовище" - Ващук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі