неділя, 16 червня 2013 12:55

Говоров виграв дві медалі на "Trofeo Sette Colli"

Говоров виграв дві медалі на "Trofeo Sette Colli"
Андрій Говоров завоював "срібло" і "бронзу" у Римі ФОТО: most-dnepr.info

Український плавець Андрій Говоров виграв "срібло" і "бронзу" на міжнародному турнірі з плавання "Trofeo Sette Colli", який завершився у Римі, Італія. Змагання завершилися 15 червня пізно ввечері.

"Українська ракета", як називають Говорова за кордоном, фінішував другим на дистанції 50 метрів батерфляєм з результатом 23.33. Цим досягнення Говоров побив також рекорд України. Він поступився лише чемпіону світу бразильцеві Ніколасу Сантосу. Бронзу нашому спортсмену вдалося відвоювати на дистанції 50 м вільним стилем з результатом 22.17.

"На цих змаганнях у Говорова були серйозні суперники - чемпіони світу та олімпійські чемпіони, - сказав головний тренер збірної України Андрій Сердінов. - Цей спортсмен успішно виступає і показує високі результати протягом усього періоду підготовки до чемпіонату світу в Барселоні".

"Trofeo Sette Colli" - традиційний міжнародний турнір з плавання. Вперше змагання відбулися в італійській столиці півстоліття тому.

Зараз ви читаєте новину «Говоров виграв дві медалі на "Trofeo Sette Colli"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі