субота, 27 жовтня 2018 19:13

"Гірники" розгромили "Арсенал" та відірвались від "Динамо"

"Гірники" розгромили "Арсенал" та відірвались від "Динамо"
Алан Патрік відкрив рахунок у матчі проти "Арсенала"

В 13 турі Української прем'єр-ліги зустрілись перша та остання команди чемпіонату. Київський "Арсенал" приймав донецький "Шахтар".

"Гірники" дали відпочити кільком основним гравцям. Але це жодним чином не завадило їм здобути впевнену перемогу.

"Перший момент у зустрічі створили господарі поля. Домбровський хорошим розрізним пасом знайшов у чужому штрафному майданчику Єрмаченка, але той з перспективної позиції не зумів переграти голкіпера. Після цього Шахтар повністю взяв м'яч під свій контроль. Небезпечними були кутові Ракицького, який навіть не раз намагався виконати "сухий лист". Декілька шансів змарнував Болбат.

Найактивнішим в атаці "гірників" все одно був Ракицький, чиї дальні постріли регулярно турбували воротаря Арсенала-Київ. Столична команда до перерви оборонялася досить непогано, Сітало також регулярно здійснював сейви. Однак під завісу тайму Шахтар все ж відкрив рахунок – Алан Патрік дальнім ударом застав опонентів зненацька. Відразу подвоїти перевагу міг зі штрафного Майкон, але цього разу Сітало витягнув м'яч з-під поперечини.

У другій половині зустрічі нічого не змінилося. Шахтар продовжував насідати на володіння господарів. Арсенал-Київ рятував голкіпер, допомагав йому і каркас воріт, але на 55 хвилині гості забили вдруге. Патрік з глибини класно знайшов Ісмаїлі, а той викотив м'яч Болбату на порожні ворота – 0:2. Одностороння гра продовжилася, моменти "гірників" сипалися з рогу достатку.

Тотовицький з вигідної позиції дивом не влучив у площину, черговий удар Болбата потягнув Сітало, а от Коваленко заробив пенальті, яке сам і реалізував. Коли рахунок став розгромним, Шахтар вже менш інтенсивно біг вперед, але й супернику нічого не дозволив створити", - розповідає "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" піднялося, "Шахтар" опустився у рейтингу УЄФА

Після цььго матчу "Шахтар" відірвався від "Динамо" на 5 очок. Але "кияни" ще проведуть матч 13 туру проти ФК "Львів". Поєдинок відбудеться завтра о 18:00 на НСК "Олімпійський"

Зараз ви читаєте новину «"Гірники" розгромили "Арсенал" та відірвались від "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі