понеділок, 07 квітня 2008 15:47

Гомес: обидва брати Клички стануть здобиччю для Чорної Пантери

Кубинець Хуан Карлос Гомес на прізвисько Чорна Пантера приступив в Лос-Анджелесі (США) до підготовки напередодні поєдинку за звання обов"язкового претендента на титул чемпіона світу WBC в суперважкій вазі з українцем Володимиром Вірчисом, який запланований на 28 вересня в Німеччині.

Переможець цього бою отримає право зустрітися з сильнішим в іншій дуелі - між нинішнім чемпіоном світу нігерійцем Семюелом Пітером і почесним чемпіоном світу українцем Віталієм Кличком.

"Сподіваюся, що це буде Віталій, - зазначив Гомес. - Краще зустрітися з ним, ніж з Пітером, тому що поєдинок з Кличком принесе більше грошей. А після того, як я поб"ю Віталія, то зроблю те ж саме з його молодшим братом. Обидва брати Клички стануть легкою здобиччю для Чорної Пантери".

Промоутер Гомеса турок Мехмет Онер зазначив, що ніколи не бачив кубинця таким настроєним: "Хуан виглядає дуже добре. Він розуміє, що це, можливо, його останній шанс і він зробить все, щоб його не втратити. У нього в голові тільки одна думка - стати чемпіоном світу в суперважкій вазі".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Гомес: обидва брати Клички стануть здобиччю для Чорної Пантери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі