неділя, 24 квітня 2011 20:09

Голкіпер збірної Великої Британії розчарований другим місцем на ЧС з хокею

Голкіпер збірної Великої Британії розчарований другим місцем на ЧС з хокею

Найкращим голкіпером чемпіонату світу з хокею у першому дивізіоні став воротар збірної Великої Британії та команди "Белфаст Джаєнтс" Стефен Мерфі. Британці зазнали на турнірі лише однієї поразки — поступилися Казахтану. Додому команда Пола Томпсона поїхала зі срібними нагородами.

"Я одночано і щасливий, і засмучений, - каже "Gazeta.ua" Мерфі після церемонії нагродження. У руках тримає нагороду найкращому голкіперу турніру. - Я розчарований, що нам не вдалося виграти золоті нагороди. Ми були близькими до цього. Можливо, пізніше, коли ми проаналізуємо наш виступ на турнірі, то будемо задоволені своїм результатом і грою, особистими досягненнями. Але зараз ми всі відчуваємо розчарування".

Майже вся збірна Великої Британії дивилася матч України з Казахстаном. Вболівальники британців також дуже бурхливо підтримували господарів льоду. Дехто навіть одягнув жовті хокейки та розмахував українськими прапорцями.

"Я бачив більшу частину гри. Як я і очікував, команди показали закриту гру. Нам не вистачило всього семи хвилин до першого місця. У будь-якому випадку ми пишаємося тим як виступили."

Наприкінці третього періоду Казахтан зрівняв рахунок у матчі і перевів гру в овертайм. Якби Україна виграла матч з рахунком 2:1, то Велика Британія зайняла б перше місце на турнірі.

Нагадаємо, Казахтан переміг Україну в овертаймі — 3:2. Команда Андрія Хомутова отримала путівку у топ-дивізіон. Українці стали третіми.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер збірної Великої Британії розчарований другим місцем на ЧС з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі