четвер, 10 листопада 2011 10:46

Голкіпер Петер Чех подбав про подвійний захист

Голкіпер Петер Чех подбав про подвійний захист

Воротар лондонського "Челсі" Петр Чех найближчим часом буде грати в двох захисних масках. Голкіпер буде виходити на поле не тільки в регбійної шоломі, який він носить з 2006 року, але і в спеціальній захисній масці, яку йому зробили у зв'язку з переломом носа, отриманими 5 листопада, пише видання The Daily Mirror.

Чех отримав перелом носа у виїзному матчі чемпіонату Англії з "Блекберном". Незважаючи на травму чеський воротар дограв зустріч до кінця, а "Челсі" здобув перемогу з рахунком 1:0.

Чех може з'явитися на полі у двох масках вже 11 листопада, коли збірна Чехії проведе перший стиковий матч Євро-2012 з Чорногорією. Гра у відповідь відбудеться 15 листопада. Коли воротареві дозволять грати без маски, невідомо.

У регбійному шоломі Чех почав виходити на поле після важкої травми голови, отриманої ним в 2006 році в зіткненні з гравцем "Вігана" Стівеном Хантом. Тоді голкіпер отримав "втиснутий перелом черепа".

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер Петер Чех подбав про подвійний захист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі