четвер, 30 квітня 2009 08:14

Гол Джона О"Ші приніс "МЮ" перемогу над "Арсеналом" (ВІДЕО)

Гол Джона О"Ші приніс "МЮ" перемогу над "Арсеналом" (ВІДЕО)

"Манчестер Юнайтед" в першому матчі півфіналу Ліги чемпіонів обіграв лондонський "Арсенал". Зустріч, що відбулася на стадіоні "Олд Траффорд" в Манчестері, завершилася з рахунком 1:0 на користь манкуніанців.

"Арсенал" більше захищався, ніж атакував

Господарі поля з перших хвилин заволоділи ініціативою в матчі, тоді як "Арсенал" значну частину часу проводив в обороні своїх воріт. Вже на другій хвилині зустрічі міг відзначитися Вейн Руні, проте воротар "Арсеналу" Мануель Альмуніа відбив удар нападаючого "Манчестер Юнайтед".

Проте, не дивлячись на вдалу гру голкіпера канонірів, футболістам "Манчестер Юнайтед" все ж таки вдалося вразити ворота "Арсеналу" - на 18-ій хвилині матчі після подачі кутового гол забив захисник Джон О"Ші. Кінцівка першого тайму пройшла під диктовку "Манчестер Юнайтед", футболісти якого кілька разів могли збільшити рахунок в матчі.

У другому таймі гравці "Манчестер Юнайтед" продовжили атакувати ворота "Арсеналу", проте забити другий гол їм так і не вдалося. Відзначимо лише, що на 78-ій хвилині Райан Гіггз, визнаний днями гравцем року за версією колег, забив гол, проте арбітр матчу не зарахував його через офсайд.

Нагадаємо, що 28 квітня відбувся перший півфінальний матч між "Барселоною" і "Челсі". Зустріч, що пройшла на стадіоні "Камп Ноу" в Барселоні, закінчилася внічию 0:0.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Гол Джона О"Ші приніс "МЮ" перемогу над "Арсеналом" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі