субота, 17 листопада 2007 13:17

Головний тренер "Зеніту" продовжив контракт з клубом

Голландський наставник пітерського "Зеніту" Дік Адвокат, який привів команду до титулу чемпіона країни з футболу, відкинув пропозицію очолити збірну Австралії. Натомість Адвокат підписав з пітерським клубом новий контракт, згідно якому його річна зарплата складе приблизно 3,6 мільйона доларів, повідомляє Лента.Ру з посиланням на AFP.

Керівник Федерації футболу Австралії Бен Баклі заявив, що з Адвокатом була досягнута попередня домовленість, а в найближчу неділю 18 листопада голландець повинен був бути представлений як новий головний тренер австралійської збірної. По словах Баклі, його відомство все ще веде переговори з адвокатами тренера і "Зенітом", але в їх успішне завершення вже не вірить.

Нагадаємо, що Дік Адвокат очолив пітерський "Зеніт" в середині 2006 року, а в нинішньому році привів команду до її перших в російській історії золотих медалей. Раніше сам голландець говорив, що його подальша кар"єра в "Зеніті" залежить від того, наскільки успішно команда проведе нинішній сезон і чи зуміє завоювати місце, що гарантує участь в Лізі чемпіонів.


Зараз ви читаєте новину «Головний тренер "Зеніту" продовжив контракт з клубом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі