понеділок, 14 вересня 2009 09:48

Гільєрме вже задумався про збірну Бразилії і ЧС-2010

Гільєрме вже задумався про збірну Бразилії і ЧС-2010

Після двох забитих голів у матчі з "Крильями Совєтов" дебютант ЦСКА Гільєрме, орендований у київського "Динамо", заявив, що у нього з"явилася надія на виклик у збірну Бразилії.

Нагадаємо, що в поєдинку з самарцями 20-річному бразильському форвардові ЦСКА вистачило одного тайму, щоб зробити дубль. Після цього успіху нападаючий публічно висловив надію на запрошення в команду Дунги.

"Я вже освоївся в європейському футболі і навіть почав замислюватися про виклик в збірну, - говорить Гільєрме. - Мені добре відомо, що конкуренція в боротьбі за місце в нападі бразильської збірної дуже висока, але, думаю, у мене є шанс. Хто знає, може, мені пощастить потрапити на чемпіонат світу 2010 року".

В якості своїх козирів бразильський форвард ЦСКА назвав те, що він знову грає на своїй улюбленій позиції і в клубі, який "вже за традицією вважається постачальником кадрів для збірної".

За матеріалами Football.ua, "СЭ"

Зараз ви читаєте новину «Гільєрме вже задумався про збірну Бразилії і ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі