неділя, 27 вересня 2020 10:01

"Гент" знову програв і змусив гендиректора виправдовуватися перед фанатами

"Гент" знову програв і змусив гендиректора виправдовуватися перед фанатами
"Гент" зазнав п'ятої поразки в чемпіонаті. Фото КАА "Гент"

Чергової поразки в чемпіонаті Бельгії зазнав "Гент" – суперник київського "Динамо". Вдома Безус і Пластун програли "Льовену" – 2:3.

Вже на початку другого тайму "Гент" горів – 0:3. Однак два поспіль пенальті, які реалізували Дорш і Кляйндінст, повернули інтригу в гру.

У підсумку "Гент" зазнав п'ятої поразки в чемпіонаті й опустився на 14 сходинку.

Увесь матч відіграв у захисті "Гента" Ігор Пластун. Романа Безуса замінив у другому таймі Жордан Ботака, а Роман Яремчук на поле не виходив.

Після фінального свистка група розлючених фанатів "Гента" зібралася біля головного входу на стадіон, де зажадала пояснення у ради директорів клубу. До розлюченого натовпу вийшов генеральний директор Мішель Лувагі, який зумів загасити напруження, інформує nieuwsblad.

Першим питанням, на який довелося відповідати гендиректора, чому так швидко був звільнений попередній тренер Йесс Торуп?

- Кожному тренеру на роботу відводиться свій термін. І коли ви помічаєте, що тренер більше не контролює свою команду, ви повинні втрутитися. Особливо коли настає період вирішальних поєдинків, а ваша команда програє занадто часто. Але звільнення тренера - це, звичайно ж, рішення кількох людей ради директорів, а не одного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу здобув другу перемогу з розгромним рахунком

Гра "Динамо" – "Гент" відбудеться в Києві у вівторок, 29 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Гент" знову програв і змусив гендиректора виправдовуватися перед фанатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі