пʼятниця, 27 червня 2008 10:45

Гей настроєний виграти Олімпіаду зі світовим рекордом

Чемпіон світу в бігу на 100 метрів американець Тайсон Гей пообіцяв, що на Олімпіаді в Пекіні складе рекордсменові світу Усейну Болту серйознішу конкуренцію, ніж це було 31 травня в Нью-Йорку. Саме тоді ямайський спринтер і встановив найкраще досягнення планети - 9,72, обігнавши Гея на 13 сотих секунди, що по міркам такої короткої дистанції є вагомою перевагою.

В результаті цієї поразки Гей, який у ці вихідні братиме участь у національному олімпійському відборі, перестав бути головним фаворитом Ігор у Пекіні. Проте американський бігун настроєний рішуче і навіть не виключає можливості поліпшення ним світового рекорду ще на 0,02 секунди.

- Багато хто не думає, що я можу істотно додати за три тижні. Але після поразки в Нью-Йорку я виконав серйозну роботу, проаналізувавши свої помилки в забігу з Болтом. Все це повинно допомогти мені вийти на рівень 9,7 секунд, - заявив Гей. - Коли хтось приїздить до твоєї країни, дає тобі стусана під зад, та до того ж ще і встановлює світовий рекорд, це наводить на певні роздуми, від яких важко позбавитися. Але приблизно протягом тижня мені вдалося розправитися з цим психологічним вантажем, і тепер я знову готовий змагатися на найвищому рівні. Більше я не дозволю Болту від мене відірватися так помітно.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Гей настроєний виграти Олімпіаду зі світовим рекордом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі