субота, 07 березня 2009 10:56

Гаскойна заморозять

Гаскойна заморозять

Колишній футболіст збірної Англії Пол Гаскойн в черговий раз пройде курс лікування від алкоголізму. Цього разу Гаскойн лікуватиметься кріотерапією (лікування холодом). Тіло Гаскойна буде поміщено в спеціальну камеру, наповнену газом, температура якого складає мінус 125 градусів за Цельсієм. Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

В ході процедури температура тіла Гаскойна на короткий час (близько трьох хвилин) буде знижена до 13 градусів. Кріотерапію 41-річним Гаскойну призначили фахівці клініки Тоні Адамса, де англійські футболісти проходять лікування від наркотичної і алкогольної залежності.

Гаскойн намагався розмовляти з двома пластиковими папугами

Останніми роками Гаскойн часто потрапляв в неприємності у зв"язку з надмірним вживанням алкоголю. У лютому 2009 року англійські ЗМІ повідомляли, що Гаскойн був доставлений в лікарню з гострим психічним розладом. Гаскойн намагався розмовляти з двома пластиковими папугами, що сиділи у нього на плечах. Також колишній футболіст намагався придбати алкогольні напої, мотивуючи це тим, що папуги хочуть пити, пише lenta.ru.

Довідка gazeta.ua

Пол Гаскойн (англ. Paul Gascoigne; народився 27 травня 1967 року) - колишній англійський футболіст. Гаскойн був однією із зірок англійської збірної на чемпіонаті світу 1990 року. Кар"єра Гаскойна супроводжувалася безліччю скандалів. Найбільш частою причиною їх було вживання спиртного. У 1996 році, повертаючись в літаку після товариського матчу, Гаскойн, знаходячись на підпитку, поламав крісло і телевізор в літаку. Даний факт був відданий широкому розголосу в ЗМІ.

Під час виступу за римський "Лаціо", Гаскойн став мішенню журналістів "Газзета дела спорт" за його зв"язки з неповнолітньою італійкою. Не дивлячись на все це, Гаскойн був великим футболістом. Багато фахівців вважають, гол, забитий Гаскойном у ворота збірної Шотландії на чемпіонаті Європи в 1996 році одним з найкращих.

Зараз ви читаєте новину «Гаскойна заморозять ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі