неділя, 03 вересня 2017 16:11

Гармаш полетів зі збірною до Ісландії

Гармаш полетів зі збірною до Ісландії
Денис Гармаш не потрапив до заявки на матч з турками через застуду. Фото: football24.ua

Півзахисник збірної України Денис Гармаш вирушив з національною командою на матч проти Ісландії.

Про це повідомляє Zbirna.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко прокоментував виклик гравців і розповів, чого чекає від Луческу

Півзахисник успішно впорався із застудою і сьогодні вранці до відльоту приступив до тренувань. Разом з командою гравець полетів на поєдинок проти Ісландії, який відбудеться 5 вересня в 8-му турі відбору на Кубок світу-2018.

Андрій Шевченко не включив Дениса Гармаша на матч проти Туреччини через застуду. Відносно того, брати чи не брати футболіста до Ісландії, у тренера була чітка позиція.

"Якщо у нього впаде температура, він полетить з нами. Якщо ні - буде неправильно брати його в дальній переліт, не розуміючи, в якому стані він туди прилетить", - сказав Андрій Миколайович.

В останній раз півзахисник виходив на поле у складі збірної ще 16 червня проти Північної Ірландії (0:2) у 2-му турі групового етапу Євро-2016.

Матч кваліфікації КС-2018 між збірними України та Туреччини, який відбувся 2 вересня в Харкові, завершився перемогою команди України. Синьо-жовті 5 вересня зіграють на виїзді проти збірної Ісландії, яка в гостях мінімально програла свою гру Фінляндії, 0:1. Початок матчу о 21:45, текстовий онлайн проведе наш сайт, телетрансляція - ТРК "Україна". Наша команда зараз очолює групу з-за того, що матч Хорватія - Косово перервали через несприятливі погодні умови. Його команди дограють сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Гармаш полетів зі збірною до Ісландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі