субота, 20 березня 2021 10:37

Футбольний матч між чешською та шотландською командами закінчився травмою, бійкою і звинуваченням у расизмі

Футбольний матч між чешською та шотландською командами закінчився травмою, бійкою і звинуваченням у расизмі
"Славія" вийшла до чвертьфіналу Ліги Європи. Фото Reuters

Чеський захисник Ондржей Кудела був побитий невідомими після виїзного матчу Ліги Європи в Глазго між "Рейнджерс" і "Славією". Прес-служба "Славії" заявила, що футболіста побив гравець "Рейнджерс".

У матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи "Славія" на виїзді здолала "Рейнджерс" 2:0 (перший матч 1:1). Гра закінчилася гучним скандалом. Ондржея Куделу звинуватили в расизмі після епізоду зіткнення з півзахисником "Рейнджерс" Гленом Камарою.

Про расистські образи з боку чеського футболіста заявив головний тренер "Рейнджерс" Стівен Джеррард після гри. Пізніше стало відомо, що Ондржей був побитий після матчу і менеджмент чеського клубу викликав поліцію.

"Славія" в супроводі правоохоронців покинула стадіон і поїхала в готель перед ранковим вильотом до Праги. Уже сьогодні чеські ЗМІ повідомляють, що нападниками були гравці "Рейнджерс".

Вранці 19 березня прес-служба "Славії" опублікувала заяву на офіційному сайті клубу, в якому сказано, що гравці "Рейнджерс", в тому числі і Камара, в присутності офіційних осіб УЄФА, напали на 33-річного захисника Славії:

"Славія" рішуче відкидає звинувачення на адресу одного з капітанів команди Ондржея Кудели в прояві расизму. Після однієї з каверзних дій суперника Кудела висловив свої емоції на його адресу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулося жеребкування чвертьфіналу та півфіналу Ліги Європи

Під час матчу гравець "Рейнджерс" ногою вдарив по обличчю воротаря чеського клубу. Його з рваною раною обличчя ушпиталили. Після гри футболістів "Славії" не пустили в роздягальню. УЄФА почав розслідування у справі про расизм на адресу футболіста "Рейнджерс" і побиття гравця "Славії".

Зараз ви читаєте новину «Футбольний матч між чешською та шотландською командами закінчився травмою, бійкою і звинуваченням у расизмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі