понеділок, 24 березня 2008 17:01

Футбольна збірна Росії отримала нову форму

Збірна Росії з футболу зіграє на чемпіонаті Європи, який в червні пройде в Австрії і Швейцарії, в новій формі, презентація якої пройшла сьогодні в Москві.

За словами розробників компанії Nike, ідея дизайну нової форми була навіяна видом екіпіровки збірної СРСР зразка 1960 року. Домашній варіант витриманий в білому кольорі, гостьовий - в червоному. Футболка з V-подібним коміром темно-синього кольору і золотистою обробкою по рукавах. На комірі із зовнішнього боку на російській мові виконаний напис "РОСІЯ". На внутрішній стороні знаходиться тасьма з вишивкою, символізуючою архітектуру московського метрополітену.

На футболці смуги кольору російського триколора - червона, синя і біла, що зверху відтіняються тонкою золотистою обробкою. З лівого боку грудей поміщена емблема Російського футбольного союзу, обкреслена золотою ниткою. Шорти з одного боку декоровані кольорами російського прапора; гольф білий, із смужками червоного і синього кольорів, що йдуть зверху.

Форма виконана з високотехнологічного матеріалу Dri-fit, який дозволяє залишатися шкірі сухою і прохолодною впродовж всіх 90 хвилин гри. Зручний і облягаючий крій футболки, по завіреннях представників спортивної компанії, не дозволяє суперникові утримувати гравця.

У справі нову форму гравці збірної випробують вже в найближчу середу в товариському матчі проти команди Румунії в Бухаресті.

Newsru.com
Зараз ви читаєте новину «Футбольна збірна Росії отримала нову форму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі