неділя, 03 серпня 2014 11:59

Футболки новачка "Реала" встановили абсолютний рекорд продажів

Футболки новачка "Реала" встановили абсолютний рекорд продажів
"Реал" заробив вже 50 млн євро на футболках Родрігеса

Футболка колумбійського нападника мадридського "Реала" Хамеса Родрігеса за півтора тижні з моменту її появи в магазинах була куплена більше 502 тисяч разів, стверджує Euromarketing Sport.

"Футболка стала дуже модною річчю. В результаті продажі досягли на 1 серпня рівня в 502 000 екземплярів, - йдеться в повідомленні компанії. - Ця рекордна цифра в історії продажів футбольної атрибутики була досягнута за 10 днів".

До слова, загальний обсяг продажів футболок "Реала" в 2013 році склав 1,45 млн екземплярів, з яких приблизно мільйон припав на футболку Кріштіану Роналду.

З урахуванням того, що футболки Родрігеса коштують 101 долар за штуку, вони вже принесли мадридській команді більше 50 млн євро.

Контракт "Реала" з Хамесом Родрігесом був підписаний у липні 2014 року. Згідно шестирічної угоди, гравець збірної Колумбії зароблятиме 7 млн євро на рік.

Зараз ви читаєте новину «Футболки новачка "Реала" встановили абсолютний рекорд продажів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі