понеділок, 02 листопада 2009 14:50

Футболістів болгарського ЦСКА покарали за пиятику

Футболістів болгарського ЦСКА покарали за пиятику
Софійський футбольний клуб ЦСКА на невизначений термін відлучив від матчів дев"ять гравців. Про це повідомляє Reuters. Представники клубу не пояснили, за що покарані футболісти, але за неофіційними даними, причиною відлучення гравців від матчів стала пиятика в нічному клубі.

Головний тренер ЦСКА Любослав Пенєв оголосив футболістам покарання на тренуванні команди після поразки в матчі чемпіонату Болгарії з "Літексом" з рахунком 0:2. ЦСКА програв другий матч поспіль у першості країни.

У число покараних потрапили футболісти збірної Болгарії Іван Іванов, Кирило Котєв і Йордан Тодоров, бразилець Маркіньйос, португалець Давід Сілва і ще чотири болгарських гравця - Іван Караджа, Павло Виданов, Тодор Тимонов і Свєтослав Петров.

Після 11 турів чемпіонату Болгарії ЦСКА з 25-ма очками займає друге місце і відстає від лідируючого "Чорноморця" на одне очко.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Футболістів болгарського ЦСКА покарали за пиятику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі