понеділок, 13 вересня 2010 16:53

Футболіста ввели у стан штучної коми

Футболіста ввели у стан штучної коми
Захисник "Янг Бойз" Еміліано Дудар був введений медиками в стан штучної коми в силу важкої травми голови, отриманої 29-річним гравцем у недільному поєдинку чемпіонату Швейцарії проти "Базеля".

Аргентинський захисник зіткнувся в боротьбі за м"яч головою з суперником і невдало приземлився, після чого зустріч, що завершилася потім внічию з рахунком 2:2, була перервана на вісім хвилин. Дударя негайно відвезли в госпіталь, де лікарі ввели його в стан штучної коми. За останньою інформацією, стан футболіста стабільний.

"Це було жахливе видовище, - заявив нападаючий "Базеля" Марко Штреллер. - Раніше не бачив нічого подібного. У перерві у нас в роздягальні панувала абсолютна тиша. Подумки ми були і залишаємося з Дударем".

Спортивний директор "Янг Бойз" Ален Бауманн додав: "Неважливо, чи вибув він на три тижні чи три місяці. Головне - щоб він поправився". Після переходу в 2009 році з "Беллінцони" в "Янг Бойз" захисник забив за бернський клуб два м"ячі в 35 матчах чемпіонату Швейцарії.
За матеріалами СЭ в Украине
Зараз ви читаєте новину «Футболіста ввели у стан штучної коми ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі