неділя, 28 жовтня 2012 15:06

Футболіст "Мілана" присвятив гол Берлусконі

Нападник "Мілана" Стефан Ель-Шаараві заявив, що присвячує забитий м'яч у ворота "Дженоа" президенту міланців Сільвіо Берлусконі, якого визнали винним у несплаті податків і засудженому до одного року позбавлення волі.

"Це мій найкращий день народження в житті. Я щасливий перемозі і своєму голу. Це був дуже важливий гол, який додасть мені ще більшої впевненості.

Я не відзначав гол, тому що "Дженоа" - клуб, в якому мені вдалося дебютувати у футболі. Я дуже їм зобов'язаний.

"Мілан" - моя команда? Радий, що люди так говорять. Я намагаюся повністю віддавати себе грі і роблю все для перемоги команди.

Можливо, мій гол і врятував Алегрі на посту головного тренера, але я думаю, що навколо нього останнім часом надто багато розмов. Його становище ніколи не обговорювалося керівництвом клубу, до нього завжди ставилися з довірою. Ми старанно працюємо і будемо готуватися до наступного матчу.

Цю перемогу і свій гол я присвячую нашому президентові Сільвіо Берлусконі, який переживає зараз важкі часи.

Він багато чого зробив для всіх нас, і для мене важливо сказати про це. Хочу, щоб він знав: вся команда зараз подумки з ним", - наводить слова Ель-Шаараві офіційний сайт "Мілана".

У день матчу Ель-Шаараві виповнилося 20 років. Забитий гол став для Стефана шостим в сезоні.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Мілана" присвятив гол Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі