неділя, 25 березня 2018 16:13

Футболіст Бруно Бобан помер під час матчу

Футболіст Бруно Бобан  помер під час матчу
Бруно Бобан помер під час матчу. Фото: pozeska-kronika.hr

Чергова трагедія зі світу футболу сталась 24 березня 2018 року. Молодий футболіст 25-річний Бруно Бобан помер у 25 років під час матчу. В Матчі 3-го дивізіону Хорватії зустрічались Марсонія і Позега Славонія.

"Хорватський півзахисник отримав м'ячем приблизно в район грудної клітки і впав на газон без свідомості. Бобана намагались реанімувати 45 хвилин прямо на полі, але безуспішно. Причину смерті покаже розтин", - йдеться в повідомленні football24.ua.

У поточному сезоні Бруно Бобан був найкращим бомбардиром 3-ї ліги Хорватії. Забив 12 голів. Раніше хорватські ЗМІ повідомляли, що його брат Габріель, який грає в елітному хорватському дивізіоні, є двоюрідним братом легенди Мілана Звоніміра Бобана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Є люди, які не вмирають": як "Фіорентина" провела перший матч після смерті свого капітана

Березень став трагічним місяцем для всієї футбольної спільноти. 4 березня у віці 31 року помер гравець "Фіорентини" Давіде Асторі. 9 березня помер 18-річний французький футболіст "Туру" Томас Родрігес.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст Бруно Бобан помер під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі