неділя, 28 березня 2021 18:23

Франція обіграла Казахстан і очолила нашу групу

Франція обіграла Казахстан і очолила нашу групу
Кілліан Мбаппе не реалізував пенальті. Фото: Фото: Global Look Press

У матчі 2-го туру відбіркового турніру Кубка світу 2022 року збірна Казахстану програла збірній Франції. Зустріч проходила на стадіоні "Астана-Арена" в Нур-Султані і завершилася з рахунком 0:2. Обидві команди є суперниками збірної України.

На 19-й хвилині рахунок відкрив нападник французької команди Усман Дембеле. Антоні Марсьяль пройшов по центру, дістався до карного майданчика й покотив м'яч на Дембеле, який швидко обробив його і пробив в лівий нижній кут повз Олександра Мокіна. На 44-й хвилині гол у свої ворота забив захисник казахстанської команди Сергій Малий. Після навісу Антуана Грізманна з кутового Малий невдало підставив голову, зрізавши м'яч у власні ворота.

У другому таймі Кілліан Мбаппе не реалізував пенальті. Його удар парирував Мокін.

Франція набрала 4 очки і посідає перше місце в таблиці групи D. Казахстан (0) перебуває на п'ятому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що потрібно знати про наступного суперника збірної України

О 21:45 збірна України вийде на поле НСК "Олімпійський" в Києві, щоб зіграти матч відбору проти збірної Фінляндії. Команди вже зустрічалися в 2016 та 2017 роках роках і тоді обидва рази перемагала наша команда - 1:0 в Одесі і 2:1 на виїзді.

Зараз ви читаєте новину «Франція обіграла Казахстан і очолила нашу групу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі