середа, 14 грудня 2011 10:52

Форварда збірної Швеції оштрафували за побиття дружини футбольним м'ячем

Форварда збірної Швеції оштрафували за побиття дружини футбольним м'ячем

Нападник збірної Швеції і "Утрехта" Олександр Герндт був оштрафований на 80 тис. шведських крон ($ 11,7 тис.) і поміщений на дворічну пробацію за напад на свою дружину.

Дружина спортсмена дуже необережно поводилася з комп'ютером свого чоловіка і в кінцевому підсумку зламала його. Герндт відреагував на цю звістку вкрай агресивно - схопив дружину за горло, а потім розстріляв футбольним м'ячем.

Дружині довелося відчути всю щільність і точність удару нападника шведської збірної. М'яч, після фантастичного за виконанням удару, потрапив жінці в ногу, завдавши "дуже серйозні ушкодження".

Окружний суд Хельсинборга визнав 25-річного футболіста винним у нападі і засудив його, крім усього іншого, ще й до виплати дружині 6,7 тис. крон (близько $ 1 тис.) компенсації за заподіяну шкоду.

Нагадаємо, на Євро-2012 збірна Швеції зіграє в одній групі з командами Україні, Англії та Франції.

Раніше повідомлялося, що футбольна збірна Швеції на період своєї участі в груповому етапі Євро-2012 оселиться в Platium Hotel, розташованому в селі Козин, що неподалік від Києва.

Зараз ви читаєте новину «Форварда збірної Швеції оштрафували за побиття дружини футбольним м'ячем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі