вівторок, 14 жовтня 2008 19:56

Форвард збірної Німеччини розповів чому залишив збірну

Форвард збірної Німеччини з футболу Кевін Куранья розповів, чому він без дозволу залишив команду під час матчу відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року проти Росії (11 жовтня). За словах Кураньї, йому набридло залишатися в запасі або взагалі не потрапляти в заявку, як це було в грі з Росією, повідомляє lenta.ru з посиланням на AFP.

У заявку на матч з росіянами не потрапили Кураньї і Джермейн Джонс, і вони дивилися гру з трибуни стадіону в Дортмунді. У перерві Кураньї попросив відпустити його на зустріч з друзями, після чого не повернувся в розташування команди. Речі гравця забрали його друзі.

12 жовтня головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов заявив, що більше не викликатиме Кураньі в команду. Пізніше футболіст подзвонив Льову і вибачився. За словами тренера, він прийняв вибачення, але не змінив свого рішення і не запрошуватиме Кураньї в національну команду.

У вівторок в інтерв"ю німецькому виданню Bild Кураньї нагадав, що в 2006 році його не взяли на чемпіонат світу, а на чемпіонаті Європи 2008 року він майже не грав. За словами нападаючого, коли він не потрапив в заявку на матч з Росією, у нього урвався терпець, і він вирішив покинути стан збірної.

Кураньї підкреслив, що він не шкодує про свій вчинок, оскільки не міг змиритися з тим, як до нього ставилися тренери збірної Німеччини в останні три роки. 26-річний футболіст зіграв за свою національну команду 52 матчі.

Зараз ви читаєте новину «Форвард збірної Німеччини розповів чому залишив збірну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі