четвер, 09 жовтня 2008 16:00

Форвард "Харкова" облаяв арбітра і отримав "відпустку" на три матчі

Відбулося чергове засідання дисциплінарного комітету ФПЛУ.

Комітет вирішив оштрафувати за використання на трибунах піротехнічних засобів вболівальниками в матчах дев"ятого туру "Динамо" (200 у. о.), Чорноморець ("200" у. о.), "Шахтар" (500 у. о.).

Останні покарані за неодноразове використання вищезгаданих заборонених засобів. Після матчів десятого туру за подібні гріхи зобов"язані розлучитися з грошима "Динамо" (200 у. о.).

За порушення цивільного порядку отримали свої покарання "Дніпро" (500 у. о.), "Карпати" (500 у. о.), "Чорноморець" (3000 у. о.).

За неодноразове скандування нецензурних висловів прихильниками команди "Металіст" покараний на 500 у. о. А ось "Дніпро" і "Металург" З за порушення цивільного порядку вболівальниками заплатять по 1,5 тисяч у. о.

А нападаючий "Харкова" Батиста за нецензурні вислови в адресу арбітра в матчі "Харків" - "Динамо" отримав три матчі дискваліфікації.

football.ua

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Харкова" облаяв арбітра і отримав "відпустку" на три матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі