понеділок, 18 травня 2009 10:58

Форвард "Чорноморця" виступатиме в чемпіонаті Греції

Форвард "Чорноморця" виступатиме в чемпіонаті Греції
 

Нападаючий одеського "Чорноморця" 32-річний Олександр Косирін може опинитися в грецькій "Ларисі". Колишній футболіст київського "Динамо" і донецького "Металурга" давно конфліктує з тренером Віктором Гришком і має намір залишити команду.

Косирін повинен буде замінити польського форварда Мацея Журавскі. За інформацією деяких ЗМІ, "Чорноморець" вимагає за форварда 3 мільйони доларів, проте можуть зійтися на сумі набагато меншій.

Свого часу Косирін вже пробував свої сили закордоном, перейшовши по суті з "Динамо-2" в "Маккабі" Т-А. У наступному сезоні "Лариса", яка зайняла п"яте місце в чемпіонаті Греції, стартуватиме в Кубку УЄФА.

Довідка "Gazeta.ua"

Олекса́ндр Миха́йлович Коси́рін (18 червня 1977) — український футболіст. Зараз грає за Чорноморець (Одеса).

Народився 18 червня 1977 року в Запоріжжі, УРСР. Вихованець ДЮСШ "Торпедо" (Запоріжжя). Перший тренер — В. Н. Зубков. Виступав за запорізькі команди "Віктор" і "Торпедо", "Динамо" (Київ), ФК "Черкаси", "Маккабі" (Тель-Авів, Ізраїль), київські ЦСКА та "Арсенал".

За "Чорноморець" в 2002—2005 роках Косирін провів 86 матчів і забив 44 м"ячі. Був найкращим бомбардиром чемпіонату України. Сім разів захищав кольори національної збірної.

З червня 2008 року знову грає за "Чорноморець".

За матеріалами terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Форвард "Чорноморця" виступатиме в чемпіонаті Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі