понеділок, 12 жовтня 2009 18:38

Формула-1. Хемілтон не хоче бути напарником "некерованого" Райкконена

Формула-1. Хемілтон не хоче бути напарником "некерованого" Райкконена

Повернення Кімі Райкконена в McLaren широко обговорюється у світі Формули, і ні вболівальники, за великим рахунком, ні керівництво команди, в офіційних інтерв"ю, не бачать жодної проблеми в суперництві двох Чемпіонів Світу. Публічну байдужість зберігають і самі Чемпіони - ні Хемілтон, ні Райкконен не розповсюджуються про своїх напарників, мовляв, з ким скажуть виступати в одній команді, з тим і буду.

Проте, сьогодні в іспанській пресі, з подачі медіаресурсу SPORT.es, з"явилася несподівана інформація про те, що Льюіс Хемілтон, нібито, категорично проти повернення Райкконена в Mclaren. Іспанські оглядачі, які відчувають традиційну неприязнь до Хемілтона, на жаль, не приводять ніяких посилань і цитат, оперуючи чи то власними домислами, чи то непідтвердженою інформацією. Проте факт залишається фактом - інформація, так або інакше, надійшола на "ринок", і тут же була підхоплена фінськими спортивними виданнями.

Іспанські оглядачі запевняють, що Хемілтон виступає категорично проти повернення Райкконена, оскільки не хоче працювати з некерованим, з командної точки зору, напарником. Побоювання Хемілтона стосуються не стільки швидкості Райкконена, скільки його "незалежності". Кімі їздить не стільки для команди, скільки для себе, і не підкоряється (за рідкісним виключенням) ніяким командним ордерам. Тоді як Хемілтону потрібний напарник, готовий прикривати, при необхідності, його тил.

Льюіса, нібито, як напарника більше влаштував би Адріан Зутіл, раз вже McLaren не збирається продовжувати контракт Хейккі Ковалайнена. Інакше, якщо Кімі все ж таки з"явиться в команді, Хемілтон, нібито, загрожує залишити команду...

За матеріалами Террикон, ProFormula

Зараз ви читаєте новину «Формула-1. Хемілтон не хоче бути напарником "некерованого" Райкконена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі