пʼятниця, 17 травня 2019 18:00

Фонсека відверто розповів, чи залишиться в "Шахтарі"

Фонсека відверто розповів, чи залишиться в "Шахтарі"
Паулу Фонсека не планує довгий час працювати в Україні.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про своє майбутнє в донецькому клубі.

"Ми не повинні забувати, що коли наш тренерський штаб прийшов у "Шахтар", клуб не вигравав чемпіонат 2 роки, оскільки покинув Донецьк. Завоювання трофеїв у таких обставинах справді має особливий смак. Якщо чесно, то я думаю, що практично неможливо виступити краще. Думаю, зараз це неможливо в "Шахтарі".

За 3 роки ми виграли 3 Кубки. Ми маємо можливість виграти 3 чемпіонати. Це подвиг, яким я дуже пишаюся. Завжди добре робити те, що ще не було зроблене. Що я знаю зараз, то це те, що клуб є переможцем, цього ніхто не може викреслити з історії.

У мене є ще один рік контракту. Я повинен проаналізувати, якою може бути моя кар'єра в майбутньому. Усі ці речі потрібно продумати і зважити, щоб прийняти рішення. Мої амбіції – потрапити в один з найкращих чемпіонатів Європи. Я вірю, що це станеться рано чи пізно. Чи станеться це прямо зараз – я не знаю. Але я точно не проведу 12 років в Шахтарі", – цитує Фонсеку "Lusa"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" легко переміг "Інгулець" і виграв Кубок

У цьому сезоні "Шахтар" виграв Кубок України.

Зараз ви читаєте новину «Фонсека відверто розповів, чи залишиться в "Шахтарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі