понеділок, 20 травня 2019 08:30

Фонсека прокоментував здобуття "Шахтарем" чемпіонського титулу

Фонсека прокоментував здобуття "Шахтарем" чемпіонського титулу
За 3 роки в Україні Паулу Фонсека здобув 3 чемпіонські титули.

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував перемогу над Зорею та здобуття "гірниками" чемпіонства України.

"Коли говорити щодо сьогоднішнього матчу, вважаю, ми заслужено перемогли. "Зоря" – складний суперник, і сьогодні знов було нелегко, попри те, що біля наших воріт майже не було моментів. Ми весь час контролювали перебіг поєдинку й мали нагоду забити ще кілька разів.

Ми дуже щасливі, що виграли черговий титул – сьомий відтоді, як я в "Шахтарі". Це клуб-переможець! Ми домоглися результату завдяки моїм гравцям. Звісно, я не можу не сказати про хлопців, які зараз уже не тут, однак заслуговують переживати цю щасливу мить разом з нами – це Данченко та Ракицький. Вони зробили чималий внесок у нашу перемогу.

Також хочу сказати дякую своєму тренерському штабу, геть усьому персоналу й співробітникам клубу. Безсумнівно, ми були найкращою, найамбітнішою командою протягом усього чемпіонату, демонстрували найбільш якісний футбол, і саме тому в наших руках черговий трофей", – цитує Фонсеку офіційний сайт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" став чемпіоном у Запоріжжі

"Шахтар" в 13 раз завоюав чемпіонський титул в Україні

Зараз ви читаєте новину «Фонсека прокоментував здобуття "Шахтарем" чемпіонського титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі