четвер, 27 грудня 2012 15:19

Фоменко пообіцяв новачків і агресивний футбол

Фоменко пообіцяв новачків і агресивний футбол
Михайло Фоменко розуміє, яка на ньому лежить відповідальність. Фото: ffu.org.ua

Головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко дав перше інтерв'ю на новій посаді

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

"Планую відвідати навчально-тренувальні збори клубів, в яких я бачу кандидатів у національну збірну. Доведеться багато поїздити. Зараз я аналізую і збираю інформацію щодо кандидатів... Планую поспілкуватися з тренерами, президентами, оцінити готовність гравців і тільки після цього зробити необхідні висновки. Але я не сумніваюся, що новачки в збірній обов'язково будуть", - сказав Фоменко.

Новий наставник сказав, яким бачить футбол збірної України під його керівництвом.

"Ситуація з виходом у фінальну частину Чемпіонату світу 2014 дуже складна і я розумію, яка на мені лежить відповідальність. Наше турнірне становище не безнадійне. У будь-якому випадку я не відмовляюся від виконання поставленої мети. Я докладу максимум зусиль для того, щоб національна збірна гідно пройшла відбірковий етап і потрапила у фінальну частину чемпіонату світу. У всякому разі, ми будемо грати в агресивний, атакуючий, спрямований виключно на перемогу футбол", - підкреслив він.

Нагадаємо, вчора Виконком Федерації футболу України призначив на посаду головного тренера національної збірної Михайла Фоменка одноголосним рішенням.

Зараз ви читаєте новину «Фоменко пообіцяв новачків і агресивний футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі