вівторок, 07 серпня 2007 17:23

ФК "Москва" підписав героя молодіжного чемпіонату світу

ФК "Москва" за сім мільйонів доларів викупив у "Расинга" з Авельянеди трансфер хавбека Максі Моралеса. Про це повідомляє Євроспорт з посиланням на аргентинське видання Ole.

Після молодіжного чемпіонату світу, який виграла збірна Аргентина, ФК "Москва" в черговий раз звернув увагу на південноамериканський ринок. Спочатку "городяни" хотіли придбати ні багато, ні мало, а форварда аргентинської молодіжки та мадридського "Атлетіко" Серхіо "Куна" Агуеро, який був визнаний MVP (найціннішим гравцем) турніру. Не вийшло. Тоді чорно-гранатові почали переговори з другою зіркою чемпіонів світу - Максі Моралесом.

"Расинг" з Авельянеди - клуб небагатий, а тому спочатку запрошувані за Моралеса 25 мільйонів доларів за декілька днів переговорів опустилися до семи. Контракт з самим гравцем буде підписаний на три роки, за які Максі збагатиться на п"ять мільйонів доларів. У ФК "Москва" Моралес приєднається до своїх співвітчизників - Пабло Баррієнтосу та Ектора Бракамонте.

Судячи з усього, аргентинський півзахисник буде наймініатюрнішим футболістом російської Прем"єр-ліги. Його зріст - 1метр 60 см, а вага - 54 кг.


Зараз ви читаєте новину «ФК "Москва" підписав героя молодіжного чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі