пʼятниця, 05 жовтня 2007 21:01

ФК "Харків" вириває нічию у дощовій Полтаві

У стартовому поєдинку 12-го туру чемпіонату України полтавська "Ворскла" вдома розійшлась миром з ФК "Харків" - 1:1. Гра пройшла в складних погодних умовах - весь час лив дуже сильний дощ. Господарі на протязі всього поєдинку володіли ігровою і територіальною ініціативою, але забити змогли лише на 80-й хвилині. Кравченко пробив по воротам зі штрафного удару, Худжамов м"яч з кута витягнув, але той потрапив в Березовчука і залетів в сітку - 1:0. Здавалось поєдинок так і закінчиться, та в одній з рідких контратак Федецький навісив м"яч справа на дальню штангу і ніким не прикритий Самборський головою відправив сферу повз Долганського - 1:1.

"Ворскла" - ФК "Харків" - 1:1 (0:0)

5 жовтня. Полтава. Стадіон "Ворскла".

Суддя - Юрій Мосейчук (Чернівці).

"Ворскла": Долганський, Кулаков, Цуррі (Главіна, 73), Джуричич, Ярмаш, Даллку, Маркоски, Кравченко, Медведєв, Чижов, Грумич (Швець, 65).

Головний тренер Анатолій Момот.

ФК "Харків": Худжамов, Соколенко, Комарницький, Березовчук, Смалько (Грінченко, 27, Самборський, 43), Панковець, Чеберячко, Бєлий (Федецький, 74), Гунчак, Піхур, Рібейро.

Головний тренер Володимир Безсонов.

Голи: Березовчук (80, у власні ворота), Самборський (88).

Попередження: Панковець (4), Худжамов (57), Комарницький (69), Ярмаш (84), Даллку (90).

Зараз ви читаєте новину «ФК "Харків" вириває нічию у дощовій Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі