субота, 10 травня 2008 11:41

Фіналіст в парі "Азовмаш" - "Хімік" визначиться у п"ятому поєдинку

Другий фіналіст нинішнього чемпіонату України з баскетболу у чоловічій Суперлізі визначиться 12-го травня в Маріуполі. Це стало відомо після того, як "Хімік" на власному паркеті зрівняв рахунок у півфінальній серії проти "Азовмаша". Перемога над чинним чемпіоном далася господарям непросто. Але, між тим, вони примудрилися виграти кожну з чвертей.

Стартові десять хвилин южненці завершили на свою користь з мінімальною перевагою – 15:14. За підсумками наступного ігрового відрізку підопічні Дмитра Базелевського, також, не змогли похизуватися відчутним гандикапом – лише два пункти.

На початку другої половини команди влаштували "гойдалки" у рахунку. Проте, успішні дальні атаки господарів дозволили їм відірватися на безпечну відстань у 8 очок перед заключною чвертю. На відміну від "Хіміка", у маріупольців кидки із-за шестиметрової лінії, як кажуть, "не пішли". До останньої 10-хвилинки жоден 3-очковий у виконанні гостей цілі не досяг.

Кінцівка матчу видалася дещо нервовою, втім "Хіміку" вдалося утримати перемогу. Найбільших неприємностей "азовцям" завдав Вайкін Келлі, в активі якого 18 очок. Фінальна сирена зафіксувала тріумф южненців 79:70 та нічию 2:2 у півфінальній серії.

"Мегаспорт"
Зараз ви читаєте новину «Фіналіст в парі "Азовмаш" - "Хімік" визначиться у п"ятому поєдинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі