субота, 27 лютого 2010 16:47

Фінал буде яскравішим та напруженішим, ніж гра з Росією - Кросбі

Фінал буде яскравішим та напруженішим, ніж гра з Росією - Кросбі

Форвард збірної Канади з хокею Сідні Кросбі впевнений, що фінал проти США стане для його команди складнішим за зустріч із Росією.

"Ми чекали від суперника, що він буде грати відчайдушно, з усією пристрастю. Але, відверто кажучи, такої нервової кінцівки не чекали.

Ми чекаємо фіналу з нетерпінням. І факт поразки від США в груповому етапі тут не важливий. Перша гра вийшла напруженою, не менш інтенсивним буде і фінал. Американці чудово грають на цьому турнірі. І ми розуміли, що гра проти них стане найскладнішим тестом.

У фінальному матчі, напевно, буде особлива обстановка на трибунах, особливі емоції. Особливою була гра з Росією, із США у фіналі все буде ще яскравішим та напруженішим", - підкреслив Кросбі.

Нагадаємо, що в півфіналі хокейного турніру на Олімпіаді у Ванкувері збірна Канади в напруженому поєдинку обіграла команду Словаччини - 3:2, а американці розгромили фінів - 6:1.

Чемпионат.ру, korrespondent.net

Зараз ви читаєте новину «Фінал буде яскравішим та напруженішим, ніж гра з Росією - Кросбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі