пʼятниця, 26 червня 2009 11:36

ФІНА не зарахувала світовий рекорд Борисика

ФІНА не зарахувала світовий рекорд Борисика

Відтепер рекорд України в плаванні на 100 м брасом вищий, ніж світовий. Досягнення Ігора Борисика на третьому етапі Кубку України в Харкові не зарахували через відсутність допінг-проби. Рекордсмен прокоментував ситуацію для turnir.com.ua.

"Допінг-контроль приїхав на змагання лише на один день, - поскаржився Борисик. - Не знаю, можливо їм грошей не вистачило. Я проплив з часом 58,67 секунди, що вище за світове досягнення олімпійського чемпіона Кітаджими. Однак У ФІНА відмовилися зараховувати результат через відсутність допінг-проби.

Звідки ж їй взятися, якщо рекорд встановлено 13 червня, а лабораторія поїхала зі змагань 12-го? А на проходження перевірки відведено всього 24 години.

Не знаю, хто винен, і що робити. Можливо, такий стан речей додасть мені мотивації на Чемпіонаті світу. Однак радий, що результат є, і відтепер рекорд України перевищує світовий" - додав Ігор Борисик.

Зараз ви читаєте новину «ФІНА не зарахувала світовий рекорд Борисика ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі