четвер, 10 березня 2011 16:35

ФІФА завела справу на шістьох арбітрів

ФІФА завела справу на шістьох арбітрів

ФІФА почала дисциплінарне розслідування стосовно суддів, які обслуговували товариські матчі Болівія - Латвія (1:2) та Естонія - Болгарія (2:2), повідомляє офіційний сайт організації.

Ці зустрічі відбулися 9 лютого 2011 року в турецькій Антальї, а всі голи у них були забиті з пенальті. ЗМІ писали, що ігри, можливо, носили договірний характер.

Хто саме обслуговував ці матчі, не уточнюється. У стартових протоколах обох зустрічей була вказана одна і та ж суддівська бригада: головний арбітр Крістіан Семелчі і помічники Янош Чак і Колош Ленгель. При цьому в заяві ФІФА йдеться, що розслідування розпочато щодо шести суддів.

У середині лютого Угорська футбольна асоціація дискваліфікувала Ленгеля, а також двох його помічників. ЗМІ писали, що Ленгель був головним арбітром зустрічі Естонія - Болгарія і що саме він призначив чотири пенальті.

Матчі Болівія - Латвія та Естонія - Болгарія організувало таїландське спортивне агентство Footy Sport International. За інформацією ЗМІ, одним з керівників цього агентства є росіянин Сергій Проценко, який не має ліцензії ФІФА.

Зараз ви читаєте новину «ФІФА завела справу на шістьох арбітрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі